1966年 熊本県生まれ
1990年 京都府立陶工専門校で陶土に触れる
1991年 黒牟田焼丸田正美窯にて修行
1994年 京都府南山城村童仙房に開窯独立 信楽、粉引きを焼き始める
1996年 三澤覚蔵先生と出会う
1999年 白磁を焼き始める 料理人 佐々木志年氏と出会う
2001年 須恵を焼き始める
2002年 鉄釉を焼き始める
2003年 呉須を使う
2008年 裏山を掘り、山土でレンガをつくる 地下式穴窯を築窯
2011年 灰釉を焼き始める
韓国 京畿道 驪州(ヨジュ)にて国際陶磁ビエンナーレに参加
全国各地にて個展を開催
他
Born in 1966 in Kumamoto Prefecture
1990: Touching ceramic soil at the Kyoto Prefectural Ceramic Art School.
1991 Apprenticeship at the Masami Maruta Pottery in Kuromuta.
1994 Opened an independent kiln in Dosenbo, Minami Yamashiro Village, Kyoto Prefecture and started baking Shigaraki and Kohiki.
1996 Meet Mr. Misawa Kakuzo
1999: Began firing white porcelain; met chef Shigenori Sasaki.
2001 Started to bake Sue.
2002 Started firing iron glaze.
2003 blue and white ceramics(sometime).
2008 Underground anagama kiln was built by digging a hill at the back of the kiln and making bricks from mountain soil.
2011: Began firing ash glaze.
Participated in the International Ceramic Biennale at Yeoju, Gyeonggi-do, Korea.
Solo exhibitions are held all over the country.